BILLETTER TIL TRONTALKS 2021

Det er to typer billetter til TronTalks 2021 – festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Vår eneste offisielle billettpartnere er Ticketco . Vi advarer mot å kjøpe billett på andrehåndsmarkedet eller fra andre leverandører.

FESTIVALPASS – få tilgang til alle arrangement under TronTalks 2021. Festivalpasset inkluderer forestillingen Mor av en nasjon den 5. August på Tynset Kulturhus & middag under arrangement Søndagsmiddag. Middag under arrangementet “Min gård er min lavvo” på Søberg Gård er ikke inkludert i festivalpasset. Dette må kjøpes separat.

DAGSPASS – få tilgang til alle arrangement den aktuelle dagen.

Fredag 6. August. De stasjonære, Hvor som helst, Skal du ikke gifte deg snart? -Dagny & Til stede

Lørdag 7. August. Kaldt og konformt, Hvor bor du? & Forurenset oppmerksomhet.  IKKE inkludert i dagspasset: Min gård er min lavvo

Søndag 8. August. Tron Talk & Walk, Søndagsmiddag & Vandring. Mat under arrangement Søndagsmiddag er inkludert i dagspasset!

Det er også mulig å kjøpe billett til hvert enkelt arrangement. Følg linkene under:

MOR AV EN NASJON  Billetter til dette arrangementet selges av Tynset Kulturhus via. e-billett. 
De stasjonære

Hvor som helst
Skal du ikke gifte deg snart? – Dagny
Til stede
Kaldt og konformt
Hvor bor du?
Forurenset oppmerksomhet
Min gård er min lavvo
Min gård er min lavvo (middag)
Tron Talk & Walk (gratis)
Søndagsmiddag
Vandring

 

I forkant av arrangementet Min gård er min lavvo  tilbyr Søberg Gård middag bestående av en hovedrett og en dessert. En fantastisk måte å varme opp til konsert på. Billetter til middagen kan kjøpes som et tillegg til konserten.

Scroll Up