2020

TronTalks | BOKBAD

Sendt fra Tynset bibliotek 4. mai 2020

Gikk du glipp av sendingen? Se den her!

 

Forfatteren

I boka "Meningen med livet" tar filosof Einar Duenger Bøhn leseren med på en filosofisk reise hvor han forsøker å gi svaret på gåten over alle gåter; Hva er meningen med livet? Vi har alle stilt oss dette spørsmålet en eller annen gang i livet, og det har kommet mange forslag til hva det hele handler om. Hva vi er her for, og hvorfor vi fortsetter dag ut og dag inn? Duenger Bøhn mener det finnes en mening med livet som er den samme for alle, og at han har funnet svaret på gåten.

Svaret er kanskje enklere enn du kan forestille deg ... Svaret får du ved å se på sendingen fra bokbadet på Tynset bibliotek den 4. mai kl. 19:00.

Sanger Heidi Tronsmo og andre fra Studio O fremfører musikk fra kompaniet, og du kan delta underveis med å sende inn spørsmål til forfatteren av boken "Meningen med livet".

Bokbader

Komponist Glenn Erik Haugland har nylig bosatt seg i Sivildalen. Han har vært mangeårig leder for Norsk Komponistforening, lagt ned et stort arbeid for barn og ungdom, og i tillegg kombinert et heftig politisk engasjementet med et høyt produktivitetsnivå.

Glenn har skrevet over 150 verker, 13 operaer, og ble i 2004 nominert til Nordisk råds musikkpris for kammeroperaen "Hulda og Garborg". Nasjonaloperaen i Nederland produserte i 2011 sin egen versjon av barneoperaen "PoY!", og Glenn har skrevet for alle de store orkestrene i landet i tillegg til Den Norske Opera.

Dette bokbadet er et samarbeid mellom Tynset bibliotek og TronTalks med hjelp fra Arbeidets Rett og Tynsetingen, som begge streamer vårt arrangement.

Scroll Up