Velkommen til TronTalks og Tynset 8. august

Jeg gleder meg til å møtes på Tynset 8. august! Det blir unektelig en spesiell fødsel, i disse merkverdige tider med Covid-19 pandemien, men det blir trygt å komme til Tynset for å høre tankevekkende samtaler med ny musikk integrert i seansen. Her blir det mye å lytte til, mye å snakke om og mye å tenke over. Og selvsagt snakker vi best sammen når vi møtes, ikke i kommentarfeltet på Facebook.

Nyhetsbildet og politikken er preget av polarisering og skyttergrav. Akademia er mest opptatt av seg selv. Sosiale medier har tatt over den offentlige samtalen, i den grad man kan kalle det som skjer der en samtale. Misforståelsene dyrkes, risikoviljen er liten og det virker som om alle de digitale kommunikasjonsmulighetene vi har tilgang på, har gjort oss dårligere til å kommunisere. Dårligere til å lytte, snakke og tenke.

At den offentlige samtalen, den som burde fore samfunnet med nye tanker og idéer opplevdes som repeterende og lite fremtidsrettet, var den viktigste grunnen til at jeg ville starte en festival. En ny arena som handlet om nettopp å lytte, snakke sammen og tenke høyt og tenke nytt. TronTalks handler om akkurat dette. Tankefest og utenkelig musikk.

TronTalks forholder seg til statens retningslinje i forhold til antall, og generelle smittevernråd. Innendørs arrangement kan medføre at folk lettere smittes og det er derfor viktig at alle husker godt på:

  • god håndhygiene
  • holde seg hjemme om man føler seg syk
  • holde avstand - minst 1 meter


Velkommen til den aller første TronTalks-festivalen!


Sommerhilsen fra
Glenn Erik Haugland
Festivalsjef

Les kronikken av Ingrid Eide i Arbeidets Rett

Samtidsfestival og en skjeggete anarkist fra Alvdal

Til sommeren gjenoppstår sykkelanarkistene på Tynset og Thomas Hylland Eriksen, landets mest profilerte sosialantropolog, skal sammen med ungdommer fra Tynset røske opp i sommer-søvnige Nord-Østerdal på åpningen av TronTalks, en helt ny festival i Fjellregionen ...

Arrangør:

Studio O
Sivilldalsveien 114
2560 Alvdal

Telefon: 958 33 339

Epost: info@trontalks.no

©2020 Studio O. All rights reserved.